zwemvijvers

Het origineel van de wereldmarktleider

Hoveniersgebroeders bv is een officiële partner van Biotop. Wij, als partnerfirma, hebben reeds meerdere prijzen gewonnen zoals winst in de categorie zwemvijver 4e plaats Internationaal en goud in de categorie ombouw 1e plaats internationaal!

Hoveniersgebroeders bv –> echte Kikkerkoningen!

biotop zwemvjvers

“Vrij zwemmen? Een duik in puur natuur? Natuurlijk!
De zwemvijver van Biotop.

Bij Hoveniersgebroeders heb je de mogelijkheid om een demo-zwemvijver te zijn welke is ingedeeld in diverse bouwmogelijkheden, TPO-folies, trappen, Biotop technieken….
Kom Kijk Kies en Proef onze zwemvijver, dit is alles in onze klimaatvriendelijke bijen- en vlindertuin.

Haal het paradijs in uw tuin.

DE BIOTOP SWIMMING POND

Het verlangen naar harmonie en rust wordt vervuld met een Biotop Swimming Pond. Het wezenlijke doel van het natuurlijke ontwerp is de indruk te wekken dat de Swimming Pond er altijd al is geweest. Het kalme en heldere water brengt nieuwe levenskwaliteit in uw tuin en geeft ontspanning en rust. Een bescheiden en natuurlijke vormgeving, zachte ronde vormen zoals vloeiende en speelse oevers karakteriseren de Swimming Pond van Biotop.

Meer dan drie decennia geleden startte Peter Petrich, de oprichter van Biotop, een nieuw tijdperk wat betreft het zwemplezier in Oostenrijk met de eerste Biotop Swimming Pond. Samen met een competent team en onze partnerbedrijven hebben we inmiddels meer dan 7000 installaties kunnen bouwen in Oostenrijk, over héél Europa en nu ook over héél de wereld. Daarom zijn wij op dit gebeied de wereldmarktleider. Elke Swimming Pond is uniek en harmonieus ingebed in zijn omgeving.

Met elke nieuwe installatie groeit onze knowhow. Het vormt de basis voor ons aanbod, dat we terecht ongeëvenaard kunnen noemen – en iets wat we ook in de toekomst willen voortzetten. De professionele planning, de uitvoering en de voortdurende klantenservice, het gebruik van uitsluitend hoogwaardige systeemcomponenten en ons ervaren team van specialisten garanderen een betrouwbare werking van het systeem en blijvend plezier in het zwemparadijs.