Wie zijn we?

Hoveniersgebroeders BV

Hoveniersgebroeders je hoort het, Tuinmannen en Broers, Zaakvoerders Gerrit en Jeroen Vandenhove…Gepassioneerd door groen en natuur. 

Wie een bezoek brengt aan de firma Hoveniergebroeders uit Gavere, krijgt aan de buitenkant van het gebouw al meteen een voorsmaakje van wat wij als tuinaannemers in ons mars hebben. Van de voortuin aan de ingang van het gebouw tot de demotuin met zwemvijver: ons eigen project slaat een brug tussen het industriële bedrijfspand en de landelijke omgeving waarin het gebouw zich bevindt. 

Ons bedrijf (Hoveniersgebroeders bv) is 15jaar geleden over genomen van vaders des huizes en totaal uitgebouwd tot waar we vandaag staan door de 2 zonen. Hierdoor dus 35 jaar ervaring.

Bij de Hoveniersgebroeders staan we sterk in Exclusievere tuinaanleg. We hebben oog voor detail en zijn bijzonder goed uitgerust met de nieuwste materialen en nieuwste werktuigen. Een van onze grootste troeven is dat we het volledige plaatje aanbieden. Zo staan we in voor de grondwerken en de aanplant, over de aanleg van een terras tot de volledige inrichting van een buitenruimte.

In 2015 werden we Officiële Partner van Biotop , wereldmarktleider in zwemvijvers, ecozwembaden en spiegelvijvers. Dit paste perfecte in ons verhaal van Tuinen, Groen en Natuurlijk water, vandaar : “The perfect match off nature and passion”.

Ons vast team van professionele vakmensen staat je bij gedurende het hele proces. Van tot realisatie.
(foto Gerrit en Jeroen)

Wat doen we?

Hoveniersgebroeders staat in voor de totale Omgevingsprojecten van A tot Z.
U kan bij ons terecht voor ontwerpen, grondwerken, rioleringen, bestratingen, Intensieve groendaken, buitenmeubilair, buitenverlichting, beregening, groenbeplantingen, vijvers, waterpartijen, poorten,….

Wie is wie?

Gerrit

Functie: Zaakvoerder – Biotop
Naam: Gerrit Vandenhove

Tel: +32 (0)9 278 77 01
E-mail: gerrit@dehovenier.be

jeroen

Functie: Zaakvoerder –
projectleider
Naam: Jeroen Vandenhove

Tel: +32 (0)9 278 77 01

Brecht

Functie: Openbare werken – projectleider
Naam: Brecht Mertens

Tel: +32 (0)9 278 77 01
E-mail: brecht@dehovenier.be

els

Functie: Tuinarchitect – werfopvolging
Naam: Els Lemaitre

Tel: +32(0)9 278 77 01
E-mail: els@dehovenier.be